0768 93 13 55

Preturi Reparatii Frigidere


BUCURESTI

B

Preturi Reparatii Frigidere Bucuresti

0768 93 13 55

de la 130 lei

Verificare si Incarcare freon frigidere, combina frigorifica sau congelatoare casnice

de la 150 lei

Schimbare termostat electromecanic

de la 100 lei

Schimbare relay protectie,pornire motor-compresor

de la 150 lei

Inlocuire ventilator frigidere no frost

de la 300 lei

Inlocuire compresor (motor) second hand frigidere casnice + manopera si incarcare agent refrigerant – freon ecologic

de la 500 lei

Inlocuire compresor (motor) frigidere casnice cu compresor nou + manopera , filtru si incarcare freon ecologic

Prefix

0768 93 13 55

Preturi REPARATII FRIGIDERE BUCURESTI

preturi reparatii frigidere bucuresti
Prefix

Daca mai sus regasiti una din aceste situatii , va punem la dispozitie cele mai bune servicii de reparare si mentenanata frigidere , combine frigorifice, congelatoare, masini de gheata,etc… Pentru ca situatia sa fie remediata in cel mai scurt timp, ne puteti suna la numarul de mai sus.

Cel mai bine este ca sa actionati imediat, cu cat amanati rezolvarea problemei, ea va persista si este posibil ca sa se mai defecteze si alte component, in aceste fel puteti ajunge sa dati pe reparatie cat jumatate din valoarea frigiderului.

In cazul in care doriti sa faceti o revizie sau o igienizare la frigider, va stam la dispozitie si vom incerca sa va ajutam cat mai repede posibil la costuri mici.

Ne deplasam pe baza unei solicitari ferme din partea dumneavoastra pentru:

reparatii frigidere sector 1, reparatii frigidere sector 2, reparatii frigidere sector 3,

reparatii frigidere sector 4, reparatii frigidere sector 5, reparatii frigidere sector 6 in Bucuresti.

Va recomandam :

Daca ati bagat multe alimente in frigider, incercati sa nu il fortati cerandu-i minimul de temperatura la care spune producatorul ca functioneaza. Cel mai indicat ar fi sa setati o temperatura medie sau modul eco si totul va fi perfect in cateva ore.

Aparatul de racire trebuie sa stea destul de departe de sursele de caldura (aragaz, sobe, sau razele de soare sa bat ape el). Nu este indicat sa pozitionati frigiderul nici in incaperi unde temperatura este sub 7 grade si aici facem referire la combinele cu autodezghetare.

Cand pozitionati frigidereul in camera ideal ar fi ca intre perete si el sa fie o distanta de 10cm deaorece se va face mai bine schimbul de caldura si el va functiona la capaciate maxima usor si fara probleme. Va spunem asta deoarece pe spatele lui sau in peretii laterali se afla schimbatorul de calcura care ajuta la transferal termic , cu cat avem un spatiu decent cu atat el va lucre cat mai usor si lejer sa ne aduca repe temperatura dorita in interior.

CONTACT

preturi reparatii frigidere bucuresti

Steaks u0026amp; BBQ


Preturi Reparatii Frigidere Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 , Ilfov si Voluntari

PRETURI REPARATII FRIGIDERE

Va recomandam :

Nu incercati sa dezghetati fortat stratul de gheata cu obiecte contondente si ascutite,riscati sa strapungeti conductele care sunt fragile si apoi tot freonul se va evapora din instalatie.

Sa nu scoateti frigiderul din priza cand el se afla in timpul functionarii, nu il bagati imediat in alta priza sau tot acolo este bine sa il lasati minim 15 minute scos din priza si dupa aceea il bagati din nou.

Transportarea unui frigider se va face cu el in pozitia vertical si bine legat, daca nu se poate si este nevoie sa fie aplecat sau culcat mare grija ca usa sa fie cu deschiderea in parte de jos ca aceasta sa nu se deschida si sa se rupa balamalele.

PRETURI REPARATII FRIGIDERE

Ideal ar fi ca la frigiderele cu autodezghetare sa turnati 100 ml de apa calda cu otet de mere pe scurgerea apei din frigider. Acest lucru este benefic pentru a se inlatura formarea de mucegai pe traseul de scurgere al apei datorita prafului bagat in frigidere o data cu alimentele.

Mai jos veti gasi zone in care facem reparatii frigidere: reparatii frigidere Titan, Salajan, Dristor, Ozana, Vitan, reparatii frigidere Vacaresti, reparatii frigidere Tineretului, reparatii frigidere Berceni, Giurgiului, Aparatorii Patriei, Popesti-Leordeni, reparatii frigidere Aviatiei, Dorobanti, reparatii frigidere Colentina,Pantelimon, Iancului, reparatii frigidere Rahova,Cotroceni ,Sebastian si reparatii frigidere sector 6, reparatii frigidere Drumul Taberei, reparatii frigidere Militari, Crangasi, reparatii frigidere Ghencea.

Oferim garantie la piesele inlocuite !

Call Now Button