Service frigidere la domiciliu zona Voluntari

Service frigidere la domiciliu zona Voluntari

Căutați-ne pentru Service frigidere la domiciliu zona Voluntari! Experiența și calitatea serviciilor noastre ne recomandă!

Putem efectua service pentru aparatură frigorifică indiferent de marca sau tipul acestuia!

Nu așteptați sosirea sezonului cald pentru a face o revizie sau a remedia defectele aparatului Dumneavoastră! Chemați-ne din timp; frigiderul este unul dintre puținele dispozitive electrocasnice care funcționează non-stop!

Service frigidere la domiciliu zona Voluntari

Ce presupun serviciile noastre

Ne deplasăm la locația Dumneavoastră și facem constatarea defectului
Vă explicăm care sunt problemele, cum pot fi remediate și la ce costuri
Reparăm sau înlocuim componentele defecte
Facem proba funcționării corecte
Oferim garanție pentru piesele înlocuite și pentru manoperă

Zone acoperite cu Service frigidere la domiciliu zona Voluntari

Nu contează dacă vă aflați în București sau zonele adiacente – noi vă putem servi cu promptitudine. Service frigidere la domiciliu zona Voluntari înseamnă respect pentru clienți, înțelegerea problemelor acestora și, nu în ultimul rând, un profesionalism desăvârșit.

Aveți probleme cu etanșarea incintei frigorifice? Se rezolvă!
S-a defectat compresorul? Se rezolvă!
Trebuie făcută o reîncărcare cu freon? Se rezolvă!
S-au defectat plăcuțe de comandă electronică, relee, senzori? Se rezolvă!

Service frigidere la domiciliu zona Voluntari

Ce trebuie să știți

Deși principiile de funcționare sunt aceleași, modul în care ele sunt aplicate de fabricanți pot fi ușor diferite. Nu se poate spune că cine a reparat un frigider e capabil să repare orice altă marcă sau model.

Acesta este un motiv serios pentru care alegerea depanatorului este foarte importantă. Numai un tehnician cu o experiență vastă poate avea succes în toate cazurile. Așezarea componentelor frigiderului poate fi diferită, dotările sau tehnologia pot fi puțin mai vechi sau de ultimă generație. În plus, poate că amplasarea și punerea inițială în funcțiune nu au fost făcute în cel mai bun mod.

Noi putem asigura service pentru mărcile LG, Samsung, Heinner, Beko, Neo Frost, Arctic și multe altele.

Nu ezitați să alegeți calitatea și responsabilitatea pe care noi le putem oferi!

Sunând la 0768 93 13 55, puteți fi siguri că echipa Service frigidere la domiciliu zona Voluntari găsește soluția cea mai bună și mai convenabilă pentru Dumneavoastră!

Din Wikipedia

Un frigider este un aparat sau o instalație pentru producerea și menținerea frigului, adică a temperaturii mai joase decât a mediului ambiant, principiu descoperit de Carl von Linde. Se compune de obicei dintr-o incintă izolată termic (un dulap) și răcită de o instalație producătoare de frig, o pompă de căldură care scoate căldura din interior, aducând incinta la temperatură mai mică decât cea a mediului ambiant. Folosirea frigiderelor este larg răspândită în domeniul casnic, fiind folosite în bucătărie pentru conservarea alimentelor. Instalațiile mai mari, folosite în industrie și în alimentația publică sunt cunoscute ca instalații frigorifice.

Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button